Struga Lajm

Maqedoni: Opozita thotë se seancat po ngarkohen qëllimisht

Seancat pаrlamentare të stërmbushura me propozime ligjore dhe kalimi nga njëra seancë në tjetrën pa kohë të mjaftueshme për shqyrtimin e materialeve, përbën problem për opozitën parlamentare. Deputetja e OBRM-PDUKM-së…