Shkoni në kishë, pini ujë dhe bëni sport/ Ky vend s’do blejë asnjë vaksinë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

 

Tanzania ka vendosur të mos blejë asnjë vaksinë, të çdo lloji, në asnjë rrethanë, kundër CoVid. 

 

Vendimi u mor nga qeveria e vendit, e cila ka qenë gjithmonë në një pozitë mohuese në lidhje me pasojat e rënda të Covid.

Advertisement

 

Ministri i Shëndetësise në Tanzani, Dorothy Gëajima tha për mediar se jo vetëm që asnjë vaksinë nuk do të porositet nga qeveria, por edhe ato që mund të dhurohen nga program CoVax mund të refuzohen.

 

 

Advertisement

Receta e propozuar nga qeveria për qytetarët e Tanzanisë ka qenë e njëjtë për muaj me radhë: shkoni shumë në kishë, pini shumë ujë dhe luani sporte.

 

Ëshrë vështirë të besosh sa është efektive porosia e qeverisë për qytetarët e saj, por, ndoshta për shkak të klimës, CoVid ka qenë shumë pak fatal dhe I përhapur në Tanzani.

Në këtë vend deri më tani janë regjistruar vetëm 500 raste.

Advertisement

 

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy