Aleanca e Strugës: Shkolla e Veleshtës nuk ka rrymë, Ramiz Merko dhe Resul Kaba harxhojnë paratë për dreka dhe darka

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Përderisa Kryetari i Komunës, Ramiz Merko dhe Kryetari i Këshillit, Resul Kaba, harxhojnë paratë nga Buxheti i qytetarëve për dreka e darka, shkolla e Veleshtës nuk ka rrymë elektrike. EVN e ka ndërprerë sepse nuk janë paguar borxhet.

Kjo është qeverisja lokale e Ramiz Merkos. Xhepat dhe barkun e vet plotë me para të qytetarëve, ndërsa fëmijët nuk kanë kushte për mësim sepse nuk kanë rrymë elektrike.

Aleanca për Shqiptarët-Strugë

https://www.facebook.com/787019504743031/posts/3758878047557147/

Advertisement

Aleanca e Strugës: Shkolla e Veleshtës nuk ka rrymë, Ramiz Merko dhe Resul Kaba harxhojnë paratë për dreka dhe darka shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy