LSM paralajmëron radikalizmin e grevave, nesër do të bllokohet hekurudha Shkup – Gjevgjeli

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Punëtorët e fabrikës “Kolska” në Veles, të cilët janë pjesë e sektorit publik, nesër do të bllokojnë trafikun hekurudhor përmes një proteste që do të fillojë në ora 07:30 në stacionin hekurudhor të Velesit.

“Velesi ose më mirë “Kolska” do të shprehi revoltën kundër qëndrimit mospërfillës të pushtetarëve për problemet me të cilat ballafaqohen këta njerëz”.

“Forma të tjera të shprehjes së pakënaqësisë së punëtorëve lidhur me kërkesat e grevës së përgjithshme, kërkesat e punëtorëve dhe grevistëve në periudhën e ardhshme do të jenë gjithnjë e më të shpeshta”, thuhet në kumtesën e LSM-së.

LSM paralajmëron radikalizmin e grevave, nesër do të bllokohet hekurudha Shkup – Gjevgjeli shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy