Merlina Ziba flet për rastin e Vevçanit ku nuk u respektuan masat kundër koronavirusit gjatë karnavalit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Oficerët e policisë sot ndërhynë në Vevçan për shkak të mosrespektimit të masave dhe rregulloreve për të parandaluar përhapjen e koronavirusit, parandalimin e grupimit të më shumë se katër personave, gjë që rrezikon shëndetin e qytetarëve në një pandemi globale. Gjegjësisht, përkundër marrëveshjes së arritur më parë në tre takime me njerëzit e përfshirë për mbajtjen e kësaj ngjarje për të respektuar masat dhe asnjë grupim, sot një grup më i madh i qytetarëve u mblodhën në Vevçan, pa respektuar masat ose grupim të paligjshëm në të cilin ndërhyri policia. Pas dokumentimit të plotē të rastit do të ngrihen paditë e duhura. Apelojmë te të gjithë qytetarët që bashkërisht të kontribuojnë në parandalimin e koronavirusit, pra në ruajtjen e shëndetit si të banorëve të Vevçanit ashtu edhe të të gjithë qytetarëve.
Sektori për Punë të Brendshme Ohër Zëdhënëse e SPB -Ohër Merlina Islami

Merlina Ziba flet për rastin e Vevçanit ku nuk u respektuan masat kundër koronavirusit gjatë karnavalit shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2020 Struga.info | Privacy policy