Njoftim nga “NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Të nderuar qytetarë,

Ju njoftojmë se, bordi drejtues i “NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë”, ka marrë vendim, duke filluar nga dita e martë (25.05.2021), ekipet punuese të ndërmarrjes do të dalin në terren për kontrollimin dhe zbulimin e konsumatorëve të cilët për një periudhë të gjatë kohore nuk kanë kryer pagesat e faturave të ujit.
Për rastet e tilla do të ketë dënime, më saktësisht ç’kyçje nga rrjeti i ujësjellësit.

Faleminderit për mirëkuptimin.

Me respekt,

Advertisement

“NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë”

Почитувани граѓани,

Ве известуваме дека Управниот одбор на „ЈП Водовод и канализација-Струга“, донесе одлука, почнувајќи од вторник (25.05.2021), работните тимови на претпријатието ќе излезат на терен за да проверат и детектираат корисници кои подолг временски период не плаќале сметки за вода.
За вакви случаи ќе има казни, поточно исклучување од водоводната мрежа.

Ви благодариме за разбирањето.

Advertisement

Со почит,

„ЈП Водовод и Канализација-Струга“

Njoftim nga “NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë” shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy