Novakovski: Përbërja e re e KSHZ-së do të kontrollet nga partitë politike

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ish-kryetari i Komisionit Shtetëror për Zgjedhje, Aleksadnar Novakovski tha se përbërja e re e KSHZ-së do të jetë e kontrolluar në mënyrë të plotë nga partitë politike.

“Të mos ketë asnjë votë kundër, të mos ketë diskutime për asnjë anëtar të propozuar, nuk mund të gjithë anëtarët të jenë të përkryer dhe kjo është shenjë se kemi partizim t plot të KSHZ-së”, tha Novakovski.

Ai tha se vet mediat raportojnë se ata vijnë nga partitë politike dhe se ka probleme serioze në KSHZ.

“Kishim dy cikle zgjedhore me rezulat të ngushë, dhe menjëherë kemi tensione në KSHZ, vonim të rezultateve. Ne për momentin duhet të pranojmë se KSHZ do të kontrollohet nga partitë politike”, tha Novakovski./Telegrafi/

Advertisement

Novakovski: Përbërja e re e KSHZ-së do të kontrollet nga partitë politike shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2020 Struga.info | Privacy policy