Organizata “Femrat shqiptare” në Suedi, shpërndajnë 40 paketa ushqimore në Strugë dhe rrethinë (FOTO)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Organizata: Femrat shqiptare në Suedi, shpërndajnë 40 paketa ushqimore në Strugë

40 paketa ushqimore me vlerë 2000 € u shpërndanë sot në Strugë dhe rrethinë.

Kjo organizatë ka vite që vepron në Shqipëri, Kosovë dhe së fundmi edhe në Maqedoninë Veriore.
Organizata financohet nga mërgimtarët shqiptarë në Suedi dhe udhehiqet nga femrat e emancipuara dhe të integruara në sistemin Suedez.
(Struga Ekspres)

Advertisement

Organizata “Femrat shqiptare” në Suedi, shpërndajnë 40 paketa ushqimore në Strugë dhe rrethinë (FOTO) shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy