Rruga Strugë-Qafethanë është me gropa, rrezikon jetën e shoferëve!

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rruga Strugë-Qafethanë, vazhdon të jetë një makth i vërtetë për shoferët e makinave si pasojë e gropave ku disa herë pas sanimeve ata hapen prapë.Ky problem sjell shkatërrimin e makinave dhe rrezikon dhe jetën e shoferëve të cilët vazhdimisht ankohen për gjendjen e rrugës, sidomos për rrezikun e madh që u kanoset gjatë natës!

Ky problem egziston prej disa vitesh,ku vetëm janë sanuar rrugët dhe asesi të ndurtohet një rrugë e re cila lidh dy shtete, pra rruga Strugë-Qafethanë.

Para dy vitesh qytetarët e kësaj ane kërcënuan me protesta ku kërkonin dhe të bllokoheshte kjo rrugë për disa orë.(Struga Ekspres)

Rruga Strugë-Qafethanë është me gropa, rrezikon jetën e shoferëve! shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2020 Struga.info | Privacy policy