“Spens shkolla” me kurs për rrobaqepësi në Tetovë

Pinterest LinkedIn Tumblr +
“Spens shkolla” me kurs për rrobaqepësi në Tetovë

Në muajin qershor 2023, do të fillojë kursi për rrobaqepësi në Tetovë, i cili do të organizohet nga “Spens shkolla”.

Ky kurs do të jetë vetëm për gjininë femërore, ndërsa do të zgjatë tre muaj.

Ligjëratat do të mbahen nga instruktore profesionale nga Shkupi.

Advertisement

Pas përfundimit të kursit pjesëmarrëset do të marrin diploma të licencuara nga “Spens shkolla”, e cila mund t’iu ndihmojë për punësim në të ardhmen.

“Plani jonë është që sa më shumë të zgjerohet ky veprim, ku nga ky kurs të dalin dizajnere dhe rrobaqepëse të suksesshme”, thonë nga “Spens shkolla”.

Për më shumë informacione telefononi në: 079/286-075.

Advertisement

 

“Spens shkolla” me kurs për rrobaqepësi në Tetovë shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy