“Konkurenca” godet aeroportin “Nënë Tereza”: Të gjitha taksitë mund të hyjnë në zonën e jashtme të mbërritjes së pasagjerëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +
“Konkurenca” godet aeroportin “Nënë Tereza”: Të gjitha taksitë mund të hyjnë në zonën e jashtme të mbërritjes së pasagjerëve

Te gjitha kompanite qe ofrojne sherbimin taksi do te lejohen te hyjen ne zonen e jashtme te mberritjes se pasagjereve ne aeroportin “Nene Tereza”.

 

Autoriteti  i konkurrences e ka gjetur vendimin e kompanise aeroportuale si nje cënim te konkurrences ne kete treg, pasi kjo e fundit ndali kompanite e licesuara te ushtronin veprimtarine e tyre.

 

Advertisement

Pas nje hetimi paraprak, autoriteti vendosi qe ky sherbim te jete pa kushte dhe per cdo kompani taksi.

 

Autoriteti i kujton “Tirana Internacional Aeroport” se ne rast mos zbatimi te ketij vendimi do te gjobitet me 10 % te xhiros se kryer ne vitin 2022.

 

Advertisement

Pas shitjes se aeroporti nga gjermanet, kompania vendase ndaloi hyrje- daljet e te gjitha taksive, duke lejuar vetem nje firme qe eshte pjese e aeroporit.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy