Rajoni

Rajoni A po dobësohet Vuçiç

A po dobësohet Vuçiç

Protestat në mbarë Serbinë çuan në tërheqjen dhe ndryshimin e dy ligjeve të diskutueshme në parlamentin serb. Organizata dhe lëvizje…

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy