Protestë për pallatin e dëmtuar në Durrës, banorët duan që të rivlerësohet

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Protestë për pallatin e dëmtuar në Durrës, banorët duan që të rivlerësohet

Problematikat e termetit te dy viteve me pare ende nuk jane mbyllur per shume banore.

Ne Durres, qytetaret e pallatit 903 kane protestuar para bashkise. Ata kerkuan te njihen me projektin per riforcimin e pallatit te tyre, pasi punimet nisen dhe u pezulluan pa dhene shpjegime.

Advertisement

Banoret kerkojne që ekspertët të rivlerësojnë edhe njëherë gjendjen e dëmtimeve të pallatit, pasi sipas dokumentave që ata disponojnë, struktura e godinës nuk i përgjigjet kërkesave sizmike.

Ata shprehen se asnjë përgjigje nuk eshte dhene nga bashkia ndaj kerkojne qe edhe inxhinjeret te rishohin projektin per te evidentuar gjendjen reale te objektit.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy