Rritja e çmimit të bukës, deputetë e PD kërkojnë seancë dëgjimore të Autoritetit të Konkurrencës

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Rritja e çmimit të bukës, deputetë e PD kërkojnë seancë dëgjimore të Autoritetit të Konkurrencës

Deputetët e Partisë Demokratike kanë depozituar kërkesën për thirrjen në seancë dëgjimore të Autoritetit të Konkurrencës, në datë 4 tetor.

 

Rritja e çmimit të bukës, ka ndikuar në thellimin e varfërisë, argumentojnë demokratët, pasi ka sjellë efekt zinxhir rritjen e çmimeve të produkteve të shportës.

 

Advertisement

Me këtë shqetësim, deputetët e PD kanë kërkuar në seancë dëgjimore kryetaren e Autoritetit të Konkurrencës për t’u njohur me masat dhe procedurat e kryera nga Autoriteti për rritjen e çmimit të bukës.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2024 Struga.info | Privacy policy