Tushemishtit i rikthehen pushuesit/ Përfundon asfaltimi i rrugës që të çon në fshatin turistik

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Tushemishtit i rikthehen pushuesit/ Përfundon asfaltimi i rrugës që të çon në fshatin turistik

Për shkak të një projekti që po realizohet në shëtitoren e re të fshati Tushemisht në Pogradec turistët ne këtë sezon ka qenë të pakët. Largimi i turistëve ka ardhur edhe për shkak pasi rruga hyrëse e këtij fshati ka qenë në rikonstruksion.

 

Të vetmit që kishin mbetur kanë qenë pushuesit, që e kanë frekuentuar Tushemishtin prej shumë vitesh, ndërkohë që të tjerët kanë gjetur vende të tjera akomodimi brenda qytetit dhe jo vetëm. Por tashmë shtrimi i rrugës me asfalt ka rikthyer vizitorët në Tushemisht.

 

Advertisement

Pushuesit

 

Është shumë mirë këtu, vijmë vit pas viti, po kjo rruga ka qenë shumë e keqe dhe pengesë.

 

Advertisement

 

Tani që u shtrua rruga lëviz pa probleme.

 

 

Advertisement

Edhe operatorët turistik në Tushemisht thonë të njëjtën gjë .

 

ILIR TASELLARI

 

Advertisement

OPERATOR TURISTIK

 

Kjo zonë ka shumë potencial, duke pasur edhe infrastrukturën e duhur, ka më shumë mundësi për të gjithë.

 

Advertisement

Tushemishti për shkak të bukurisë që ka, mikpritjes dhe kulinarisë është nga fshatrat më të kërkuar nga vendasit dhe të huajt. Ky fshat ka rreth 1 mijë vende akomodimi hotelerie dhe shtëpi pritëse.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy