Wisner takohem me Hohmann, diskutohet rëndësia e mbrojtjes së të dhënave dhe integrimi i Shqipërisë në BE

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Wisner takohem me Hohmann, diskutohet rëndësia e mbrojtjes së të dhënave dhe integrimi i Shqipërisë në BE

I ngarkuari i ri me punë në ambasadën e Shteteve te Bashkuara te Amerikes ne Tirane, David Wisner, eshte takuar me diplomaten e Bashkimit Europian, Christiane Hohmann.

 

Në fokus të diskutimit ka qenë mbrojtja e të dhënave në të gjithë sektorët dhe nevojën për përshpejtimin e reformave në vend.

 

Advertisement

Po aq me rëndësi ishte edhe diskutimi për procesin e antëtarësimt të Shqipërisë në Union.

 

Përmes një statusi në Facebook u nënvizua mbështetja e Perëndimit ndaj Shqipërisë dhe roli i reformës në drejtësi për integrimin në BE.

 

Advertisement

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy