Lojërat e Tokios mburren me pjesëmarrje të barabartë gjinore për herë të parë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Grace Luczak kishte hequr dorë nga garat e kanotazhit dhe kishte siguruar një punë në sektorin privat kur një lëvizje drejt barazisë gjinore në lojërat olimpike “Tokio 2020” e joshi atë të kthehej përsëri në varkë. Garat e kanotazhit në konkurrencën e femrave u shtuan për të krijuar një Olimpiadë më përfshirëse, që do të thoshte katër vende…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy