Një tjetër goditje – serbët organizojnë “Kupën e Kosovës dhe Metohisë” në futboll

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Pasi kanë nisur me krijimin e seleksioneve të “Kosovës e Metohisë”, serbët kanë nisur edhe me garën e “Kupës së Kosovës e Metohisë” në futboll. Kjo vlerësohet tjetër goditje për futbollin kosovar dhe shtetin e Kosovës në përgjithësi. Në këtë garë po marrin pjesë ekipe serbe nga pjesë të ndryshme të Kosovës

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy