Pesë vjet nga pranimi i Kosovës në FIFA

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sot mbushen pesë vjet qëkur Federata e Futbollit të Kosovës u bë pjesë e Federatës Botërore të Futbollit (FIFA).

Në kongresin e 66-të të FIFA-së në Meksikë, delegatët e këtij kongresi kanë votuar për Kosovën.

Nga 205 delegatë që ishin pjesëmarrës në këtë kongres, Kosova ka marrë 141 vota ‘pro’ dhe duke u bërë kështu…

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy