Idri Istrefi: Në Frëngovë preka nga afër problematikat dhe hallet e këtij vendbanimi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dëgjesë publike mes vëllezërish në Frëngovë

Në një atmosferë tejet mikpritëse , në Frëngovë preka nga afër problematikat dhe hallet e këtij vendbanimi. I sigurova banorët që vërejtjet e tyre, sygjerimet dhe pritshmëritë e tyre do të jenë shumë shpejt pjesë e programit tonë zgjedhor.

Ju njoftoj se gjatë kësaj periudhe do të jem në çdo lagje e vendbanim, për të marrë informacionet dhe kontaktet e para për përpilimin e programit tonë zgjedhor, i cili do të jetë tepër ambicioz dhe tepër pragmatik në të njëjtën kohë.

#PërFrëngovën, ashtu siç për çdo vendbanim nuk do të kujtohemi vetëm në kohë fushatash.
Idri Istrefi

Advertisement

Idri Istrefi: Në Frëngovë preka nga afër problematikat dhe hallet e këtij vendbanimi shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy