Pajtim Iseni do të jetë hoxha i ri i xhamisë së Kalishtit

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dekretohet imami i f. Kalisht Pajtim ef. Iseni!

Sot më 08.02.2023 (e mërkurë), Myftiu i Myftinisë së Strugës Mr. Salim ef. Sulejmani i dorëzoi zyrtarisht dekretin imamit të ri të f. Kalisht Pajtim ef. Iseni, duke i dëshiruar shëndet dhe vullnet në këtë mision të shenjtë në shërbim të besimtarëve të f. Kalisht.

Myftinia e Strugës

Pajtim Iseni do të jetë hoxha i ri i xhamisë së Kalishtit shkruan Struga Ekspres.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy