Autoritetet kineze alarmohen nga varësia e të rinjve ndaj video-lojërave

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Mediat lokale kineze kanë shkruar se autoritetet duhet të ndërhyjnë në lojërat kompjuterike që po i lejojnë të miturit t’i anashkalojnë rregullat e vendosura, siç janë koha e caktuar e përdorimit dhe qasja jashtë moshës së lejuar.

Në gushtin e këtij viti, Kina kufizoi sasinë e kohës që fëmijët nën 18-vjeç mund të kalojnë në video-lojëra…

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy