Mund të fitoni nga këta telefona të vjetër nëse i keni ende në shtëpi

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Faqja e internetit eBay ka vërejtur një rritje masive të çmimeve të pajisjeve teknologjike të viteve ‘80 dhe ‘90.

Ja cilët janë dhjetë celularët dhe shifrat që ofrohen momentalisht për to:

Mobira Senator -1,500 £;

Motorola DynaTAC 8000X-250 £;

Advertisement

Nokia 8800-300 £;

Nokia 9000 Communicator-500 £;

Motorola 3200-250 £;

Motorola StarTAC 130-240 £;

Advertisement

Nokia 8810-500 £;

Nokia 8850-400 £ dhe

Nokia 7280-270 £.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy