Njoftim nga “NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

NJOFTIM

Njoftohen të gjithë qytetarët e Strugës me rrethinë, të cilët jane konsumatorë te ujit nga ndermarrja jonë,që deri më 31 dhjetor të këtij viti, i cili është edhe afati i fundit, t’i paraqesin lidhjet ilegale(të egra), të cilat janë edhe shkaku kryesor i mungesës së ujit në qytetin e Strugës.

Ndërsa, nga Janari i vitit 2021, do të fillojë kontrollimi i detajuar për zbulimin e lidhjeve të paligjshme dhe të njëjtit do të sanksionohen me dënime të ashpra.

Kjo iniciativë e ndërmarrë nga Drejtori i “NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë”, z.Dashmir Nasufi, ka për qëllim të vetëm, zgjidhjen e problemit me ujin e pijshëm, posaçërisht gjatë stines së veres, kur mungesa e ujit eshte më e theksuar.

Advertisement

Me respekt,

“NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë”

ИЗВЕСТУВАЕ

Се известуваат сите граѓани на Струга и околината, кои се потрошувачи на вода од нашата компанија, дека до 31 декември годинава, што е крајниот рок, да достават нелегални (диви) врски, кои се исто така, главната причина за недостиг на вода во градот Струга.

Advertisement

Додека од 1 јануари 2021, ќе започне деталната контрола за откривање на нелегални врски и истите ќе бидат санкционирани со строги казни.

Оваа иницијатива преземена од директорот на „JП Водовод и Kанализација-Струга“, г-дин Дашмир Насуфи има единствена цел да го реши проблемот со водата за пиење, особено во текот на летната сезона, кога недостатокот на вода е поизразен.

Со почит,

„JП Водовод и Kанализација-Струга“

Advertisement

Njoftim nga “NP Ujësjellësit dhe Kanalizimeve-Strugë” shkruan Struga Ekspres.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy