Struga

Struga Komunalja e Strugës: Drejtori Iqmet Islami, për çdo ditë në krye të detyrës (FOTO)

Njoftim nga Komuna e Strugës

Të nderuar qytetarë, banorë dhe vizitorë të qytetit të Strugës NJOFTIM I RËNDËSISHËM PËR NDËRPRERJEN E QARKULLIMIT RRUGOR për arsye…

1 2 3 26