Struga Lajm

VIDEO/ Gjirokastra, qyteti i oshafit dhe qifqive!

VIDEO/ Gjirokastra, qyteti i oshafit dhe qifqive!

Ketë emision, Rudina Xhunga, tregon se ia kushton gjyshërve gjirokastritë. Atyre që gatuan dhe e trashëguan traditën te mbesat, derisa tradita u kthye në markë dhe ushqimet unike gjirokastrite tani…