Struga

Struga Nga 1 korriku rryma me çmim të ri

Sherr në Strugë

Më 29 Maj 2022, rreth orës 11 në rrugën “Dimçe Kovaçeski” në Strugë, është bërë prishja e rendit dhe qetësisë…

Struga Ramis Merko uron maturantët

Ramis Merko uron maturantët

Të dashur maturantë, Përfundimi i mësimeve në shkollën e mesem është një çast shumë i rëndësishëm për ju dhe familjet…

1 2 3 4 5 30