Bëni Like Struga.info në Facebook


Gabimet që ҫdo femër i ka bërë të paktën një herë

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Gabimet që ҫdo femër i ka bërë të paktën një herë

Një shprehje thotë se të gjithë bëjnë gabime dhe normalisht asanjë nga ne nuk mund të shpëtojë, në rastë të ndryshme dhe në gjendje të rëndë emocionale dhe ne mund të gabojmë. Ccdo gjë e keqe e ka një të mirë pas, ndaj përgatitu për ta edukuar veten që këto gabime, nëse nuk mundesh t’i shmangësh, t’i reduktosh mundesh patjetër.

Gabimeve njerëzore si ccdo kush nuk mund ti shpëtojnë vajzat, të cilat njerë në jetë e kanë bërë një gabim të tillë sipas listës së mëposhtme;

Pret flokët kur i shikon në gjendje kritike
Sepse shumë prej vajzave, sa herë është fjala për flokët, u thonë shoqeve: “Kam nevojë të ndryshoj apo jo?

I dërgon mesazh ish-it
Ka një arsye këtu: ai është një ish tashmë dhe që kur ta ka thyer zemrën, me siguri nuk i ke kthyer ndonjëherë përgjigjen: “hey, është ora 3 e mëngjesit.”

Advertisement

Flet keq për shoqet
Si një rregull i artë i shoqërisë, ti ndoshta nuk ke folur asnjëherë keq pas shpine për shoqet, por as nuk ke munduar t’ia thuash përballë. Tani, nëse ka ndonjë që të urren – kjo është histori tjetër.

Hedh më shumë në pjatën e saj
Shumë prej nesh, e duan ushqimin, por e mira është edhe të mësohesh të thuash “jo” kur është fjala për tepër.

Qëndron zgjuar deri vonë pa ndonjë arsye të fortë
Po merresh me teste për të gjetur se ҫ’lloj tipi je?! Është ora 2 e mëngjesit dhe je akoma zgjuar për këtë?

Shpeshherë keqkuptimet për kohën e bëjnë të jetë gjithmonë vonë
“Do të jem gati për 5 minuta, qetësohu” është shprehja e një vajze që u thotë miqve që po e presin prej një ore. “Po dal” është kodi për të thënë që “Jam akoma me rrobëdeshamber”

Advertisement

Vesh këpucë me të cilat nuk ecën dot
Takat janë gjëja më e tmerrshme, të gjithë e dimë, shkruan revista class. Po pse duhet t’i veshësh dhe të dukesh si fëmijë gjirafe gjithë natën?

Trukohet më shumë se duhet
Mos harroni vajza, më pak është më shumë, gjithmonë.

Del pa jelekë
Ndonjëherë janë vërtet aq të bezdisshme. Por edhe sepse, të paktën një ditë në vit, aktiviteti fizik duhet të jetë i lirë.

Dehet dhe humbet portofolin dhe telefonin
Përpiqu t’ia shpjegosh këtë mamit.

Advertisement

Shqetësohet aq shumë për atë që mendojnë të tjerët
Sepse në fund të ditës, do që të jesh e përsosur, me gjithë gabimet që bën.Living

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy