Korça nis sezonin me karnavale/ Qyteti Juglindor pret shtim të numrit të turistëvë

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Korça nis sezonin me karnavale/ Qyteti Juglindor pret shtim të numrit të turistëvë

Korça më festën ë Karnavaleve ka çelur sëzonin e ri turistik. E kthyer tashmë në një traditë 15-vjeçare qyteti juglindor organizon nje festival si ky që përfshin jo vetëm grupe të qytetit por edhe nga rrethe të tjera te vendit, madje edhe nga vnde të rajonit.

Kryetari i bashkisë Sotiraq Filo tha se Korça por edhe fshatrat turistik të Dardhës dhe Voskopojës gjatë verës do të presin vizitorë të shumtë vendas e të huaj.

SOTIRAQ FILO
KRYËTARI I BASHKISË

Advertisement

Karnavalet kanë sjellë një atmosferë të veçantë jo vetëm për pjesëmarrësit, por edhe për turistët.

Gjatë stines së verës, bashkia ka përgatitur një kalendar më eventë të shumta festivë për të terhequr sa më shumë turistë.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy