“Ai mirë që nuk ka zënë njerëz brenda”, Eni Vasili kundërshton aktorin: I dëmtuar teatri do të quhej veç nëse do ta shihnim të rrëzohej përtokë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Eni Vasili ka reaguar kundër aktorit Artan Imami i cili ka pasqyruar të gjithë gjendjen e godinës së vjetër të Teatrit Kombëtar.

Teksa Imami ka treguar disa nga situatat e vështira, kushtet dhe degradimin vit pas viti për shkak të mungesës së investimeve, Vasili ka ndërhyrë duke shprehur të kundërtën.

Ajo thotë, se godina do të quhej e dëmtuar veç nëse do të shihej të rrëzohej në tokë.

Kjo deklaratë ka çuditur aktorin Imami i cili është detyruar ta korigjojë gjatë emisionit duke i rrëfyer disa nga dëmet që kishte pësuar godina.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy