Covid: Izraeli zhvillon një ilaç efektiv prej 96%

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në një kohë që bota sot ka shumë pikëpyetje mbi procesin e vaksinimit nga Covid, efikasitetin e kompanive të ndryshme, dhe qëndrueshmërinë e tyre prej varianteve të reja, në disa vende, qëndra të ndryshme shkencore po punojnë për mënyra të tjera alternative që mund të luajnë rol të rëndësishëm në këtë beteje.

Një spital në Izrael pretendon se mund të ketë gjetur shpëtimin e kësaj situate të rëndë globale.

Qëndra mjekësore në Tel Aviv, Souravski bën të ditur se ka zhvilluar një ilac që është efektiv në masën 96% tek ata që preken nga Covid-19.

Nga provat e para klinike, bëhet e ditur se nga 30 paciente që morën ilacin në fjalë, 29 prej tyre patën një përmirësim të madh në dy ditet e para.

Advertisement

Megjithatë shkencetaret kërkuan kohe për të garantuar sigurinë e ilacit.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy