Sanremo 2024 del hapur në mbështetje të Chiara Ferragni

Pinterest LinkedIn Tumblr +
Sanremo 2024 del hapur në mbështetje të Chiara Ferragni

Në mbrëmjen e parë të Sanremos 2024 mbërriti momenti i pashmangshëm i Fiorello-s. Showmani sicilian, i vendosur këtë vit jashtë teatrit Ariston, ndërhyri në mes të mbrëmjes për lidhjen e parë.

“Dashuro, mendo i lirë…është e fundit”. Kjo është banderola që u shfaq jashtë Ariston gjatë lidhjes së Amadeus me Fiorellon. Një referencë e qartë për Chiara Ferragni-n dhe shallin e veshur vitin e kaluar në Festival, kur influencuesja doli në skenë me shkrimin “Mendo e lirë” në shpinë.

Pas shallit Dior të veshur vitin e kaluar nga Chiara Ferragni, këtë vit radha e një pankarte kushtuar Amadeus. Gjatë lidhjes me aktorin e humorit Fiorello, i pranishëm jashtë Ariston, u shfaq një pankartë gjigante: “Dashuro, mendo i lirë… është e fundit”. Një referencë e qartë për influencuesen nga Kremona dhe një referencë për frazën tërheqëse të edicionit të pestë dhe të fundit radhazi për drejtorin artistik.

/vizionplus.tv

Advertisement

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy