129 shkelje në komunikacion në Shkup, 31 për tejkalim të shpejtësisë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e Brendshme dje (09.04) vazhdoi me kontrollet e intensifikuara në komunikacion.

“Gjithsej 129 masa janë dhënë në territorin e qytetit të Shkupit, përfshirë 31 për tejkalim të shpejtësisë, 6 gjoba për vozitje pa patentë shoferi, pesë për automjete teknikisht me defekt dhe paregjistruar dhe një për mosdhënie përparësie për këmbësorët.

4 gjoba janë dhënë për përdorimin e telefonit celular, dy për kalimin e në semaforë të kuq, nëntë gjoba janë dhënë për motoçiklistët dhe 46 gjoba për automjetet e parkuara në mënyrë të paligjshme.

129 shkelje në komunikacion në Shkup, 31 për tejkalim të shpejtësisë shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy