135 shoferë të sanksionuar në Shkup, 57 për shpejtësi tej normave të lejuara

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Sektori i Punëve të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (30.03.2024) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 135 masa, nga të cilat 57 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, nëntë masa për drejtim mjeti pa patentë shofer, dy sanksione për kalim të sinjalistikës së mbyllur – semafor i kuq, pesë masa. për mospërdorim të rripit të sigurimit, 11 sanksione për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit.

Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

135 shoferë të sanksionuar në Shkup, 57 për shpejtësi tej normave të lejuara shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy