Ambasada e Gjermanisë në Shkup del me një njoftim të rëndësishëm për qytetarët

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ambasada e Gjermanisë në Shkup ka lëshuar një njoftim të  për qytetarët në lidhje me procedurat e aplikimit për vizë pune. Në përputhje me këtë njoftim, nga data 10 prill 2024, do të zbatohen rregulla të reja për aplikuesit për vizë pune.

“Vini re risitë për aplikuesit për vizë pune! E vjetra zëvendësohet me të renë : Nga data 10.04.2024 do të pranohen vetëm Deklaratat për marrëdhënie pune dhe Fletët gjegjëse shtesë A, C ose D në format të ri. Formularët e ri mund t’i gjeni tanimë tek Fletë-informacionet përkatëse për vizë pune dhe të bashkëngjitur këtu në linkun në vijim https://skopje.diplo.de/…/ser…/05-VisaEinreise/-/2491802)“, thonë nga Ambasada e Gjermanisë në Shkup.

Ambasada e Gjermanisë në Shkup del me një njoftim të rëndësishëm për qytetarët shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy