Bedri Ajdari: Nuk por kërkojmë lëmoshë, por drejtësi evropiane

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Bedri Ajdari njëri nga organizatorët e protestës së sotme për rastin “Monstra” dhe rasteve tjera ku janë dënuar shqiptar, tha se institucioni i qeverisë duhet të jetë në shërbim të gjithë qytetarëve,

“Ky dëm po shfaqet nëpërmjet politizimit dhe partizimit të gjykatës dhe prokurorisë. Nuk po kërkojmë lëmosh, po kërkojmë drejtësi evropiane. Në këtë shtet për veprat e bëra kërkohen shqiptarët që tu montohet ajo”.

“Kështu ndodhi me Sopotin, Alfën dhe me Monstrën. Me deklaratë të dhunshme dhe dëshmitarë të rrejshëm u dënuan shqiptarët. Qeverisë i kërkojmë që të lirohen të arrestuarit nga protesta e kaluar. Të merren mas andaj policëve që provokuan policët duke hedhur gurrë. Të formohet komision që do të merret me këto raste veç e veç”, tha Bedri Ajdari.

Ai tha se kërkojnë nga faktori ndërkombëtare që të ushtroj trysni qeveris për të formuar një trup që do të merren me këto masa.

Advertisement

Bedri Ajdari: Nuk por kërkojmë lëmoshë, por drejtësi evropiane shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy