Bojmacaliev: Kontrolli i brendshëm po heton pse qytetarët nuk mund të marrin pasaportat e gatshme

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në një prononcim për televizionin Sitel, zëvendësministri shtesë i Punëve të Brendshme Mitko Bojmacaliev është pyetur se pse qytetarët nuk mund t’i marrin dokumentet e udhëtimit të kompletuara, për të cilin tha se situata është duke u hetuar nga kontrolli i brendshëm i MPB-së.

“Ka një numër të mjaftueshëm punonjësish, do të hetohet e gjithë situata, do të gjendet problemi dhe do të ketë zgjidhje edhe për këtë. Kjo po ndodh në 30 ditët e fundit, para se të kuptoni se qytetarët i kanë marrë dokumentet personale për 15 ditë. Dua të zbuloj se unë si zëvendësministër shtesë i Punëve të Brendshme i përgjigjem Avokatit të Popullit dhe qytetarëve se pse nuk mund t’u merren disa dokumente udhëtimi qytetarëve dhe ata tashmë janë gati. Është një hetim nga Departamenti i Kontrollit të Brendshëm, Hetimeve Kriminale dhe Standardeve Profesionale”, tha Bojmacaliev.

Bojmacaliev: Kontrolli i brendshëm po heton pse qytetarët nuk mund të marrin pasaportat e gatshme shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy