Çepreganov: Maskat janë mbrojtja më e mirë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Profesori universitar, mjeku Metodi Çepreganov në “Studio 10” tha se maskat janë mbrojtja më e mirë.

“Maskat janë mbrojtja më e mirë. Unë mbaj nga 3 maska pvr shkak se në këtë mënyrë më mirë mund të mos hyjë virusi te ju”, thotë Metodi 8epreganov.

Ai tha se pandemia godet në tre mënyra edhe atë rrezikim me jetë, ndryshime në aspektin psikologjik dhe shfaqjen e sëmundjeve psikosomatike.

“Në mshën time të 64-të nuk kam hasur në ilaç që nuk ka shfaqje sekundare. Çdo ilaç duhet të ketë efektin anësor, por këto janë shumë punë të vogla sa i përket vaksinimit. Njerëzit frikësohet për shkak se sundon biznis-politike”, tha ai

Advertisement

Ai shtoi se para nëntë ditëve është vaksinuar me vaksinën “AstraZeneca” dhe se nuk ka pasur simptoma./Telegrafi/

Çepreganov: Maskat janë mbrojtja më e mirë shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy