Bëni Like Struga.info në Facebook


Çmimi i mishit në Maqedoni mund të rritet deri 50% nëse nuk hiqen taksat doganore

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Rritja e çmimit të mishit do të arrijë deri në 50% në qoftë se Qeveria nuk heq taksat doganore gjatë importit të mishit.

Oda ekonomike dhe Organizata e prodhimit e mishit të Maqedonisë së Veriut kërkojnë heqjen e taksës doganore gjatë importit të mishit.

“Në qoftë se nuk bëhet kjo pritet rritja më prej 30% të prodhimeve të mishit. Më shumë importohet mish nga vendet e jashtme se sa eksportohet për vendet e jashtme”, thonë nga Oda ekonomike.

Çmimi i mishit në Maqedoni mund të rritet deri 50% nëse nuk hiqen taksat doganore shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy