Çulev në Bogorodicë: Policia kontribuoi për një jetë normale të qytetarëve

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i Punëve të Brendshme Naqe Çulev sot ishte për vizitë pune në vendkalimin kufitar “Bogorodicë” ku u takua me udhëheqësin dhe i vizitoi nëpunësit policorë të cilët periudhën e fundit, siç shkroi në profilin e tij në Fejsbuk, pa u lodhur dhe me përkushtim kanë punuar që transporti me kamionë të mos ndërpritet, të mos mbyllen marketet dhe qytetarët t’i kenë të gjitha produktet e nevojshme për funksionim normal të jetës.

“Me punën, angazhimin dhe përkushtimin e saj, policia e uniformuar e ka dhënë kontributin e vet që pandemia të mos ketë ndikim ndaj jetës së qytetarëve”, tha Çulev.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy