Deri në ora 17:00 jehona e votuesve në Shtip është 29,01 për qind, në Pllasnicë 38,11.

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në zgjedhjet e parakohshme lokale që po mbahen sot, në Komunën e Shtipit deri në orën 17:00 kanë votuar 11 701 persona, ose 29,01 për qind, ndërsa në Pllasnicë kanë votuar 1 888 persona, ose 38,11për qind, njofton Komisioni Shtetëror Zgjedhor (KSHZ).

Deri më tani, KSHZ nuk ka marrë asnjë ankesë në lidhje me procesin zgjedhor.

KSHZ thekson se informacionet në lidhje me pjesëmarrjen, si dhe rezultatet drejtpërdrejt pas votimit mund të monitorohen në uebfaqen www.lokalni2020.sec.mk.

Deri në ora 17:00 jehona e votuesve në Shtip është 29,01 për qind, në Pllasnicë 38,11. shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy