Dhe në pesë vitet e ardhshme, furnizuesi universal i energjisë elektrike do të jetë EVN

Pinterest LinkedIn Tumblr +

“EVN HOME mbetet furnizues Universal”, thanë burimet për Telma.

Sipas informacioneve, ankandi ka qenë mëngjesin e sotëm. Kjo do të thotë se EVN HOME në pesë vitet e ardhshme do të furnizojë me energji elektrike amvisëritë dhe konsumatorët e vegjël, siç ka bërë deri më tani.

Sipas informacioneve, EMV Sales dhe EDS, një kompani bijë e kompanisë greke të energjisë elektrike PPC, të cilat u raportuan gjithashtu në thirrje, po largohen nga gara.

Marzhi më i ulët ishte kërkesa kryesore se kush do të zgjidhej si furnizuesi i ri Universal. Domethënë duhet të jetë më e ulët se ajo aktuale që është 11.5 për qind. Por ofertuesit duhet të siguronin edhe kapital qarkullues prej 40 milionë eurosh.

Advertisement

EVN HOME do të marrë rolin në qershor.

Dhe në pesë vitet e ardhshme, furnizuesi universal i energjisë elektrike do të jetë EVN shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy