Filipçe: Kujdestaria e specializantëve privat do të paguhet nga 1800 deri 3600 denarë

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe pas takimit me mjekët specializantë privat njoftoi është arritur marrëveshje që të shteti të mbulojë sigurimin e plot shëndetësorë të tyre dhe se në të ardhmen kujdestaritë e këtyre mjekëve do të paguhen.

“Të gjithë specializantët privat që nuk kanë pasur sigurim shëndetësorë deri më tani, nga muaji qershor do të marrin shumë shtesë financiare me çka do të mbulohet sigurimi i plot i tyre shëndetësorë”.

“Është pranuar edhe kërkesa që të paguhen të gjitha kujdestaritë që ata i kryejnë si specializantë. Shuma e kujdestarive sillet nga 1800 deri 3600 denarë, në varësi prej asaj nëse kryhet kujdestaria gjatë vikendit ose ndonjë dite normale”, tha mes tjerash Filipçe.

Advertisement

Filipçe: Kujdestaria e specializantëve privat do të paguhet nga 1800 deri 3600 denarë shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy