Fillon bashkëpunimi i Vetëvendosjes së Albin Kurtit me koalicionin ASH-Alternativa (Foto)

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në kuadër të Akademisë Politike Alternativa do të mbahet ligjerata e XIII me rradhë.

Tema:“Rëndësia e gjuhës në politikë”
Ligjerues: Arbër Zaimi ( anëtari i kryesisë së Lëvizjes Vetëvendosje dhe këshilltar i kreut të partisë Albin Kurti)

Me këtë ligjeratë fillon bashkëpunimin ndërmjet shkollës politike të Lëvizjes Vetëvendosje dhe Akademisë Politike të Alternativa-s.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy