Gjithsej 937 të hospitalizuar për shkak të coronavirusit në Maqedoni

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Në 24 orët e kaluara në kovid – qendrat në spitalet në të gjithë vendin është njoftuar se po trajtohen gjithsej 937 pacientëve pozitivë dhe të dyshuar ndaj COVID-19.

Nga Ministria e Shëndetësisë thonë se 53 pacientë pozitivë dhe të dyshimtë ndaj COVID-19 u shtruan në spitalin në Manastir. 40 pacientë janë të shtruar në spitalin e Shtipit. 20 pacientë ka reparti infektiv në Tetovë, 46 pacientë po trajtohen në Veles dhe 93 pacientë pozitivë dhe të dyshimtë ndaj COVID-19 po trajtohen në Kumanovë, si dhe 64 pacientë u shtruan në spital në qendër në Ohër, 77 në Prilep, 21 në kovid – qendër në Gostivar dhe 17 në Strugë. 37 pacientë u shtruan në spital në Strumicë, 9 në Koçan, 10 në Kërçovë, 73 në Kavadar, 9 në Gjevgjeli dhe 10 pozitivë dhe 13 të dyshuar ndaj Kovid-19 në Dibër.

“Numri i përgjithshëm i pacientëve pozitivë dhe të dyshuar ndaj COVID-19 të cilët trajtohen në repartet infektive në kryeqytet dhe në spitalet në të gjithë vendin është 937.

“Gjatë ditës, bëhen çregjistrime për pacientët e shëruar, të cilat do të lirojnë shtretër shtesë. Përndryshe, të gjitha repartet e spitaleve klinike kanë pajisje për furnizimin me oksigjen. Ministria ka pasqyrë të situatës me objektet dhe nëse është e nevojshme, repartet do të zgjerohen më tej”, thuhet në kumtesë./Telegrafi/

Advertisement

Gjithsej 937 të hospitalizuar për shkak të coronavirusit në Maqedoni shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy