Grçeva: Nuk kam ndërmend të ndryshoj dokumentet e mia personale, ato janë të vlefshme edhe për disa vite

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Profesoresha dhe politikania Sollza Grçeva ka shprehur qëndrimin e saj për ndryshimin e dokumenteve personale në rrjetet sociale.

Ajo thotë se në këtë rast ndryshimi duhet të jetë pa pagesë sepse qytetarët ndërrojnë dokumente që janë të vlefshme për ta.

“Dokumentet e mia personale (letërnjoftimi, pasaporta dhe patentë shoferi) me emrin “Republika e Maqedonisë” janë të vlefshme edhe për disa vite dhe nuk kam ndërmend t’i ndërroj.

Nëse dikush nuk i ka përshtatur me kohë, le të përgjigjet! Dhe ai do të përgjigjet sepse zonja Olgica Trajkovska ka ngritur padi kundër Zaevit dhe Spasovskit. Zoti e bekoftë”, shkruan Grçeva.

Advertisement

“Të paktën për ata që vendosin t’i ndryshojnë ndryshimi duhet të jetë pa pagesë, sepse po ndryshojnë dokumente të vlefshme”. Në vend të kësaj, njerëzit kalojnë ditë duke u përpjekur për të marrë një takim (me telefon ose email) dhe askush nuk përgjigjet. Nuk ka institucione apo përgjegjësi në një shtet të shpërbërë. “Arbitrariteti dhe mbledhja e parave nga varfëria”, shtoi ajo.

Grçeva: Nuk kam ndërmend të ndryshoj dokumentet e mia personale, ato janë të vlefshme edhe për disa vite shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2022 Struga.info | Privacy policy