Hapet thirrja për hotelet për vauçerët turistikë në Maqedoni

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Ministria e Ekonomisë ka shpallur thirrjen publike për objektet e interesuara gastronomike, për akomodim për të pranuar mysafirë që do të marrin Vërtetim për pushim të punëtorëve me të ardhura të ulëta, vlera e të cilave arrin 12.000 denarë.

Për detaje tjera lidhur me thirrjen publike u dërgojmë kumtesë si dhe linkun ku është publikuar thirrja publike.

Linku i thirrjes publike: https://economy.gov.mk/doc/2970

Hapet thirrja për hotelet për vauçerët turistikë në Maqedoni shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy