Hoteleritë në Maqedoni me kërkesa të reja

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Dy ditë para se Komisioni për Sëmundje Ngjitëse të mblidhet dhe të diskutojë rreth masave të lehtësuara, Oda hotelerike ka kërkesa të reja.

Ata kërkojnë heqjen e orarit të punës, të tavolinë të ketë më shumë se 4 persona dhe të ketë muzikë live, në mënyrë që, siç theksuan ata, objektet më të vogla të mund të organizojnë ngjarje.

Ata u shprehën të pakënaqur nga Paketa e gjashtë ekonomike, për shkak se, siç thonë ata, nuk janë përfshirë të gjitha objektet hotelerike.

Hoteleritë po ashtu kërkojnë që lokalet që nuk kanë terasë të mund të punojnë./Telegrafi/

Advertisement

Hoteleritë në Maqedoni me kërkesa të reja shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2021 Struga.info | Privacy policy