Kallëzim penal kundër një 61-vjeçarit në Ohër, ka vendosur në hipotekë pronën e një personi tjetër

Pinterest LinkedIn Tumblr +

SPB Ohër ka paraqitur kallëzim penal kundër një 61-vjeçarit K.R nga Manastiri për shkak të dyshimit se ka kryer vepër penale mosekzekutimi i vendimit gjyqësor dhe përvetësim i paligjshëm.

“Ai me vetëdije dhe në kundërshtim me vendimin e gjykatës, ka vendosur nën hipotekë patundshmërinë e një personi tjetër në Ohër dhe në këtë mënyrë ka përfituar pasurit të paligjshme prej 352.000 denarë”, thonë nga SPB Ohër./Telegrafi/

Kallëzim penal kundër një 61-vjeçarit në Ohër, ka vendosur në hipotekë pronën e një personi tjetër shkruan Telegrafi.

Advertisement
Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy