Kallëzim penal për një banor të Shkupit dyshohet për “rrezikim të sigurisë” dhe “mosekzekutim të vendimit gjyqësor”

Pinterest LinkedIn Tumblr +

Kundër Z.C. nga Shkupi, zyrtar i autorizuar në SPB Shkup, është parashtruar kallëzim penal për shkak të ekzistimit të shkaqeve të dyshimit për kryerjen e veprave penale “rrezikimi i sigurisë” dhe “mosekzekutimi i vendimit gjyqësor”.

“Nga Gjykata Themelore Civile me vendim të Z.C. i është shqiptuar masa e përkohshme për mbrojtjen e fëmijëve të mitur nga dhuna në familje në kohëzgjatje prej 12 e tre muaj me ndalim të ushtrimit të dhunës psikologjike ndaj fëmijëve të mitur dhe përfshirjes së tyre në procedurën që prindërit udhëheqin pranë institucioneve kompetente, Ministrisë. njoftoi sot e Brendshme.

Përkundër masave, Z.C., siç thuhet, ka kontaktuar me një fëmijë të mitur përmes telefonit dhe rrjetit social dhe ka ndikuar në krijimin e një qëndrimi negativ ndaj nënës në tentativë për t’i hequr kujdestarinë dhe e ka përfshirë në procedurë pranë institucionit kompetent.

“Departamenti për Kontroll të Brendshëm, Hetime Penale dhe Standarde Profesionale, për veprim në kundërshtim me nenin 26 paragrafi 1 dhe 2 të Kodit të Etikës së Sjelljes së Punëtorëve në MPB, ka paraqitur propozim për inicimin e procedurës për shkelje të Rregulli i punës dhe disiplina nga neni 210 paragrafi 1 pika 10 dhe 20 të Marrëveshjes Kolektive të MPB-së”, thuhet në njoftimin e MPB-së.

Advertisement

Kallëzim penal për një banor të Shkupit dyshohet për “rrezikim të sigurisë” dhe “mosekzekutim të vendimit gjyqësor” shkruan Telegrafi.

Share.

Comments are closed.

Copyright © 2023 Struga.info | Privacy policy